Врахував людську природу: Казанський пояснив, як Зеленський "обіграв" Порошенка

Команда шоумена "підібрала ключ до сердець глядачів" за допомогою серіалу. Петро Порошенко так само креативно міг би задіяти частину електорату, однак цього не зробив.

Денис Казанський. Фото: соцмережі.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський "обіграв" свого опонента Петра Порошенка, використавши нові технології і канали комунікації для створення позитивного політичного образу. Таку думку висловив журналіст і блогер Денис Казанський у своєму Telegram-каналі, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що частина виборців знають Зеленського-політика за популярним серіалом "Слуга народу". "Так, люди дивляться серіали. Це даність. Така людська природа... Команда Зеленського, знаючи про це, використовувала цю ситуацію. Підійшла до питання креативно, і придумала спочатку кіношний образ політика, а потім перенесла його в реальне життя", – написав Казанський.

Він підкреслив, що таким чином команда шоумена "підібрала ключ до сердець глядачів". Порошенко так само креативно міг задіяти частину електорату, однак цього не зробив. "А чому ні? Якщо світ влаштований так, що багато людей думають серіалами, то потрібно й виходити з цього та діяти відповідно, замість того, щоб писати про "невдячний народ". Колись і вогонь приносив людям одні біди, поки вони не зрозуміли, як із ним поводитися", – зазначив блогер.

"Серіал [Зеленського], до речі, вийшов досить успішним – навіть Netflix його кілька років тому купив, а таке буває з українським кінопродуктом нечасто. А чи міг штаб Порошенка, спостерігаючи за цим успіхом, піти аналогічним шляхом? Цілком міг, якби вистачило розуму й фантазії", – додав він.

Журналіст написав, що чинний президент міг би піти шляхом, який лежить на поверхні, і, наприклад, зняти серіал-відповідь про "антислугу". Тим більше, що Порошенко – "мільярдер, і грошей у нього точно більше, ніж у Зеленського, і не менше ніж у Коломойського".

"У штабі Порошенка вибрали найбільш тупий і нехитрий шлях – обзивати опонентів зрадофілами й ідіотами. А тепер з'ясовується, що це чомусь не працює. Треба ж, хто б міг подумати", – підсумував Казанський.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...