Вражає співвідношення 200-х та 300-х: У Зеленського оцінили втрати росіян за час війни в Україні

У нормальних арміях з розвиненою меддопомогою на одного вбитого припадає від 3 до 5 поранених, з котрих більшість виживає.

З початку війни армія РФ втратила близько 115 тисяч своїх військових. Ця цифра включає як загиблих, так і поранених. Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

"Втрати армії Росії за 132 дні війни становлять до 115 000 вбитих і поранених. Армійські частини втратили 36 тисяч особового складу, а приватні військові компанії - до 12 тисяч. Інші - поранені. Від військових частин, що захоплюють так звану "ЛНР", залишилося 25- 35% живої сили", - наголосив він.

Нагадаємо, як повідомили в Генштабі, минулої доби ЗСУ знищили 230 російських окупантів. Усього з початку повномасштабного вторгнення РФ втратила 36350 військових.

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...