Вражені українським спротивом: Російська армія в Україні втрачає моральний дух, - британська розвідка

За останні 24 години в розташуванні російських військ на окупованій Україні істотних змін не відбулося. Про це повідомляють в Міноборони Великобританії, передають Патріоти України.

"Брак матеріально-технічного забезпечення посилюється триваючою відсутністю імпульсу і морального духу серед російських військових, а також агресивними бойовими діями українців", - йдеться в повідомленні.

У той же час, Росія домоглася великих успіхів на півдні в районі Маріуполя, де тривають запеклі бої, оскільки Росія намагається захопити порт, відзначають в Міноборони Британії.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...