Вражені усі цілі: Bayraktar TB2 успішно відбомбився під час навчань "Об'єднані зусилля-2020"

​Під час стратегічних навчань "Об'єднані зусилля – 2020" з БАК Bayraktar TB2 було скинуто сім керованих бомб.

Безпілотники Bayraktar TB2, виробництва турецької компанії Baykar були успішно застосовані під час стратегічних командно-штабних навчань "Об'єднані зусилля – 2020". Як стало відомо з джерел Defense Express, з борту залучених до навчань апаратів загалом було скинуто щонайменше сім керованих боєприпасів MAM-L, виробництва турецької компанії Roketsan, передають Патріоти України.

За даними ресурсу Flightradar24, цілком ймовірно, один з Bayraktar TB2 взлетів з аеродрому під Миколаєвом, полетів в напрямку Кінбурнської коси, де здійснив викоання поставлених завдань, і надалі прослідував в бік полігону "Широкий лан".

TB2 було застосовано з метою знищення наземних цілей. Попередньо відомо, що всі скинуті керовані авіабомби влучили у визначені цілі. Як повідомив командувач військ оперативного командування "Південь" Ігор Палагнюк 23 вересня 2020 року в районі Кінбурнської коси поблизу селища Виноградне було відпрацьовано управління зосередженим вогневим ударом. Ураження здійснювалося з РСЗВ "Вільха", "Ураган" по об'єктах в глибині оборони противника. Також відпрацьовувалося застосування ударного БпАК Bayraktar.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...