Вразив харизмою і почуттям гумору: The Times назвала голову Миколаївської ОДА Кіма ймовірним наступником Зеленського

Видання The Times 10 березня опублікувало репортаж із Миколаєва. Журналісти, зокрема, поспілкувалися із головою Миколаївської ОДА Віталієм Кімом та назвали його наступником президента України Володимира Зеленського, передають Патріоти України.

"Харизматичного губернатора Миколаївської області Віталія Кіма розглядають як імовірного наступника президента Зеленського", – ідеться у підписі до головного фото репортажу. Журналісти зазначили, що Кім щодня публікує відео про війну, "приправлені колючим гумором, що висміює росіян".

В інтерв'ю The Times Кім заявив, що Миколаїв хоче, щоб світ знав, що це дуже гарне місто з дуже добрими людьми. Після закінчення війни Кім хоче, щоб у місто приїжджали туристи – не російські з автоматами, – а люди з усього світу.

Аншлаги Кобзона п'яту добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 травня

субота, 18 травень 2024, 7:55

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.05.24 орієнтовно склали:

Познайомився з ATACMS ближче нема куди: В Алушті поховали командира секретної військової бази окупантів на горі Ай-Петрі

субота, 18 травень 2024, 7:37

В Алушті поховали російського військового, підполковника Олександра Кулакова, який загинув під час ракетного удару 13 травня по російській базі на горі Ай-Петрі. Про це повідомила голова російської адміністрації Алушти Галина Огнєва, передає Крим.Реалі...