"Время для победы упущено": Гіркін поділився побоюваннями через імовірну війну Росії з Україною

Екс-командир підрозділів НЗФ «ДНР» Ігор Гіркін перебуває у впевненості в тому, що проблема війни в Україні з російським агресором стає дедалі реалістичнішою. Про це він повідомляє на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

За його словами, через погані «передчуття» він перебуває у чудово-огидному настрої. Він зазначає, що прогнозував велику війну ще з осені 2014 року і зараз її загроза нібито велика, як ніколи:

«Если сейчас большая война в Украине начнется — „мало не покажется никому“. И мне (моей семье) тоже. И всей стране, всему народу. Время успешно воевать было упущено ПОЛНОСТЬЮ. И теперь война (хоть она и неизбежна) приведет к таким последствиям, что пребывающая в сонном состоянии РФ спросонья сразу и не поймет это».

При цьому Гіркін журиться, що йому не вдалося змінити такий розвиток подій та активно впливати на нього. Він додає:

«Опять останусь в положении „обывателя-статиста“… (да еще и вероятного „козла отпущения“ за всю непроходимую глупость, за убогую жадность и за все гнусные предательства кремлевских гномов, совершенные за 7 минувших лет)».

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...