"Время "шариковых" непременно закончится": Дружина Медведчука прокоментувала обшуки в домі матері

Українська телеведуча і журналістка Оксана Марченко висловилася щодо обшуків в будинку її мами. Про це знаменитість написала на своїй сторінці в «Інстаграм», передають Патріоти України.

До слова, сьогодні, 24 червня, прокурори і слідчі провели нові обшуки у нардепа від «Опозиційної платформи - За життя» Віктора Медведчука і його соратників. З обшуками прийшли і до тещі одіозного політика. У свою чергу Оксана написала пост в мережі, в якому вказала, що нібито на її сім'ю обрушилося беззаконня. Вона також написала, що її мама сильна людина і з усіма бідами вони всі разом впораються, а ось винні будуть покарані.

«Друзья, добрый день! А вот у моей мамы он сегодня испорчен - у неё с утра обыски. Но мы читали Булгакова. Именно с уверенностью в своей правоте и торжестве справедливости мы даём оценку тому беззаконию, которое обрушилось на нашу семью, потому что уверены: всякая неправда будет разрушена, ничего нет тайного, что не стало бы явным, и Бог обязательно посрамит лжецов. Моя мама - очень сильный человек, мы и это пройдём, переживем, потому что время «шариковых» непременно закончится», - написала Марченко.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....