"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади.

Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єгерської бригади десантно-штурмових військ ЗСУ.

Деталі про штурм ворога

На шаленій швидкості росіяни хотіли чим ближче дістатися до позицій воїнів. Але, як відзначають у дописі, кулі кулеметника 71-ї єгерської бригади виявилися прудкішими.

"Влучними чергами він зупинив автомобіль і розстріляв його екіпаж. Ті, кому вдалося вижити, потрапили під скиди наших БПЛА. Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із своїм автомобілем", – розповідають українські воїни.

Що відомо про 71 окрему єгерську бригаду

71 окрема єгерська бригада була створена одразу після початку широкомасштабного вторгнення росіян. Перші її підрозділи вступили у бій вже через два місяці. Відтоді загони бригади громили ворога на Донеччині, Луганщині, Харківщині та Запоріжжі. Гасло "Immitis" – безжальні – її воїни доводили не раз. Шеврони – спочатку із вепром, потім із Семарглом – наводили жах на ворога, були випадки, коли росіяни кидали позиції лише дізнавшись, що проти них стоїть бригада єгерів.

Через пів року після створення підрозділ перейшов у підпорядкування Десантно-штурмових військ і його бійці воювали на найгарячіших ділянках фронту. 71 бригада відзначилася у битвах за Бахмут, Часів Яр, Роботине та Авдіївку

Змінили акценти: Окупанти проводять розвідку боєм біля Часового Яру, активізувалися підрозділи "Шторм Z", - Тимочко

неділя, 23 червень 2024, 21:25

Російські війська активізувалися на фронті в Донецькій області, зокрема біля Часово Яру на Краматорському напрямку. У районі міста вони проводять атаки силами підрозділів "Шторм Z". Про це заявив військовослужбовець і голова Ради резервістів Сухопутних...

Китай може захопити Тайвань без жодного пострілу і має для цього кілька варіантів, - аналітики

неділя, 23 червень 2024, 21:12

Китай може захопити Тайвань без жодного пострілу і має для цього кілька варіантів. Про це йдеться в матеріалі вашингтонського Центру стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS), передають Патріоти України. Аналітики нагадують, що останніми роками Кита...