Врятувати недонадімперію: Силовики Путіна провели криваву операцію з ліквідації ІДІЛ у Сибіру

Вояки бадьоро рапортують про знищення підступного ворога

У ніч на 13 квітня в Тюмені пройшла контртерористична операція. Російські правоохоронці начебто вирахували начебто бойовиків "Ісламського держави", які засіли в одному з будинків міста, повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство Інтерфакс.
В результаті операції вбито двоє підозрюваних. На території прилеглого району введений режим контртерористичної операції, а сам район знеструмили. Близько опівночі в одному з будинків почався велика пожежа.
- На пропозицію скласти зброю і здатися владі терористи відкрили стрілянину по співробітниках правоохоронних органів і в результаті перестрілки, що послідувала були нейтралізовані, - сказано в повідомленні.
Постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано. В операції брала участь спецтехніка. У колонах були помічені автозаки, машини швидкої допомоги і навіть БТР.
- Попередньо, підозрювані чинили збройний опір і були ліквідовані "вогнем у відповідь", - додало агентство. Режим КТО в місті припинився приблизно до третьої години ночі.
 Активна фаза спецоперації в Тюмені. Йде зачистка.

Військові штурмують будинок передбачуваних бойовиків ІГ, по Вотсапу і ВК вже ходять чутки про замінованих ТЦ

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...