Вручив медаль "За мужність": Чиновник Міноборони РФ побажав солдату, який втратив ногу в Україні, стати.... на ноги (відео)

Заступник міністра оборони Росії Юнус-Бек Євкуров побажав окупанту, який на війні в Україні втратив ногу, одужати та "встати на ноги". Про це повідомляється в Twitter-акаунті "Дядечко Шу", передають Патріоти України.

Генерал-полковник також вручив солдату медаль "За мужність" та орден "Мужності". "Бажаю тобі якнайшвидшого одужання, стати на ноги...", – сказав чиновник.

Ще один російський генерал Олександр Фомін, вручаючи медалі солдатам армії РФ, яким відірвало ноги, сказав: "Не підкачали, дякую". За його словами, військові "поставлені завдання виконали на всі сто відсотків, віддали борг сповна".

Відео з невдалими побажаннями вже розлетілися в мережі. Но єфрейтор, мабуть, на ноги вже не стане, як і вся Росія після ганебної війни проти України.

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...

Летить прямо у ворожі бліндажі: Українські прикордонники показали знищення позицій окупантів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 10:37

Українські прикордонники провели серію вдалих влучань по позиціях окупантів із дронів та міномету. Результати своєї роботи вони показали у відео, передають Патріоти України. Як зазначається в повідомленні, на відео працюють прикордонники-аеророзвідники...