Все буде "Квартал": Режисер серіалу "Слуга народу" взявся за концепцію каналу для окупованих територій

7 лютого міністр Володимир Бородянський повідомив, що телеканал розпочне мовлення 1 березня 2020 року.

Режисер "Слуги народу" Олексій Кирющенко допомагає формувати концепцію нового державного каналу для тимчасово окупованих територій. Про це заявили міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський в інтерв’ю та медійниця Олена Трибушна в ефірі "Радио Донбасс.Реалии", передають Патріоти України.

"На сьогодні він (Олексій Кирющенко – ред.) є одним з тих людей, які допомагають у формуванні концепції цього телеканалу", - заявив Бородянський. Міністр запевнив, що сама "Студія Квартал 95" не має жодного стосунку до запуску телеканалу для окупованих територій.

За словами Бородянського, перша частина завдання – зробити канал на окуповані території, посилити канал ATR. Друга частина завдання – зрозуміти, в який спосіб доносити інформацію до світу про Україну, як цей канал буде доставлятися, яким буде його наповнення.

В свою чергу Олена Трибушна, яка раніше відмовилася від керівництва інформаційним мовленням створюваного державного телеканалу для тимчасово окупованих територій каже, що на цей канал прийшли люди з каналу "112 Україна".

"Як там буде насправді все відбуватиметься - я не знаю. Зараз туди, як мені розповідали журналісти, які там залишилися, прийшли люди зі 112-го каналу, які представилися як консультанти цього проекту. А ми всі чудово розуміємо, що пропагує 112 телеканал і його власники. Це не проукраїнська історія. Якщо це якась інтеграція, то це інтеграція в "русскій мір", а не в український простір", - підкреслила журналістка.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...