"Все буде зроблено": Данілов розповів, коли Україна вдарить по Кримському мосту (відео)

Українські військові можуть ударити по Керченському мосту, якщо отримають відповідне військове завдання. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов у ефірі NTA, передають Патріоти України.

"У разі потреби це рішення (ліквідувати Кримський міст, — ред.) приймуть військові", — сказав Даніилов. За його словами, все, що стосується Кримського мосту або іншої інфраструктури, перебуває під пильним контролем.

"Щойно буде необхідність, можливість і завдання — все буде зроблено і не тільки по цьому об'єкту", — прокоментував ситуацію Данілов. Він також додав, що знищення Керченського мосту залежатиме від того, як швидко партнери постачатимуть сучасне озброєння.

Додамо, що міст через Керченську протоку РФ збудувала у 2018 році. Він поєднав окупований півострів Крим із Краснодарським краєм. З 2019 року по ньому відкрили залізничні перевезення. Нині через нього перекидають російську техніку та забезпечують підкріплення армії окупанта.

Ворог взяв "паузу": У ЗСУ повідомили, коли Росія знову може вдатися до масованих ударів по Україні

субота, 27 квітень 2024, 8:38

Агресорка Росія може знову завдати масованих ударів по Україні після того, як прибуде озброєння з пакета нової допомоги від Сполучених Штатів Америки. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш. передають Патріоти України. ...

"Згадаймо історію": "Для ворога настають дуже складні часи", - військовий експерт

субота, 27 квітень 2024, 8:26

Ситуація на фронті поки залишається складною, але у найближчій перспективі Сили оборони мають отримати й американську військову допомогу, і рекордний пакет від Великої Британії. Це вирівняє баланс сил на полі бою і допоможе українській армії ефективніш...