"Все, что нажито непосильним трудом", або "Кровосісі" теж плачуть: Суд заарештував вілли в Італії, нерухомість в Україні та банківські рахунки Азарових

Таткові-Азарову тепер доведеться відновлюватись у Підмосков'ї та Сочі та жити на "жебрацьку пенсію" Путіна?

Київський апеляційний суд заарештував дві вілли в Італії колишнього депутата Верховної Ради, сина експрем'єр-міністра Миколи Азарова Олексія та передав в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), три його будинки в Україні. Про це йдеться в матеріалах суду, зазначають Патріоти України.

Зазначено, що на початку серпня була розглянута апеляція Генпрокуратури на відмову суду першої інстанції заарештувати майно Азарова в межах кримінального провадження.

Генпрокуратура наголосила, що отримано докази причетності українського ексчиновника до іноземних фірм, чиї рахунки та майно просить заарештувати слідство.

Апеляційний суд погодився з такою позицією і наклав арешт на 10 банківських рахунків, відкритих у Швейцарії, Люксембурзі та Італії компаніями Sobwell Holdings Limited, Elterwood Holdings Limited, Lynnfield Enterprises Limited, Harborside EstatesLimited, Sprengen Finanse Limited, Stragenton Holdings Limited, Blaxton Investments Limited, Stichting Depositary Donau Investments Fund.

Також накладено арешт на два будинки та земельні ділянки, розташовані на території Італії в муніципалітеті Ольбія (Сассарі), містечко Гольфо Маринелла, які належать компанії AGOSTO 2012 s.r.1.

Крім того, заарештовано нерухомість Азарова в Україні: два котеджі, три земельні ділянки, три житлові будинки, два домоволодіння та гараж.

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...

Але чи вистачить політичної волі? Законопроект Конгресу дозволяє Байдену конфісковувати російські активи, – посол

четвер, 18 квітень 2024, 15:39

Запропонований у Палаті представників Конгресу США 21st Century Peace through Strength Act ("Акт про мир у XXI столітті через силу") передбачає конфіскацію російських активів на користь України та розширення санкцій проти Москви. Про це заявила посол У...