"Все, досить! Час вечеряти...": Спливла несподівана деталь перемовин Зеленського з Путіним у Парижі

За словами Дмитра Пєскова, бесіду Путіна та Зеленського наодинці перервав французький президент.

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що лідер Франції Еммануель Макрон перервав розмову президентів України і РФ Володимира Зеленського та Володимира Путіна у рамках "нормандського саміту" в Парижі 9 грудня. Про це він заявив у неділю, 15 грудня, в ефірі програми "Велика гра", передають Патріоти України.

"Я думаю, що хвилин 10-15 вони проговорили віч-на-віч, що не так коротко. Потім їх перервав президент Макрон, який наполягав на продовженні роботи в "нормандському форматі", - зазначив Пєсков.

За його словами, між Путіним і Зеленським є розбіжності щодо вирішення низки питань. "Путін і Зеленський почали розмовляти один з одним. Знову ж таки, вони далекі від згоди з цілої низки питань, вони використовують різну термінологію", - сказав він.

Pfзначимо, що раніше росЗМІ повідомляли, що переговори віч-на-віч могли тривати "ще скільки завгодно і взагалі були в розпалі", однак через заплановану в Єлисейському палаці вечерю закінчилися. До них в переговорну раптом увійшов Еммануель Макрон і сказав: "Все, досить! Час вечеряти ...".

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...