"Все йде до того": Коваленко пояснив, чому "Шахеди" залітають у Білорусь невипадково і в чому план Путіна

У ситуації з залітаннями безпілотниками "Шахед" до Білорусі все йде до того, що Росія таки здійснить провокацію щодо цієї держави. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО України Андрій Коваленко, передають Патріоти України.

Він зауважив, про протягом цієї ночі територією Білорусі пролетіли сім російських дронів. У вересні до країни залітали 30 безпілотників. Був навіть зафіксований удар "Шахедом" поблизу Мозиря, де розташований нафтопереробний завод.

"Все йде до того, що росія таки здійснить провокацію проти білорусі, внаслідок якої можуть постраждати як цивільні, так і сам НПЗ. І це свідомі дії росіян", – зазначив Коваленко.

Власні "аналовгонет" скінчились? Російських військових почали навчати на північнокорейських САУ

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 11:30

Країна-терорист Росія продовжує отримувати військову допомогу від інших диктаторських режимів, зокрема, від Північної Кореї. Нещодавно окупанти розпочали підготовку на північнокорейських самохідних артилерійських установках. Загарбники проводять навчан...

Біженці з України теж потраплять під роздачу? У Польщі відбувається хвиля масових звільнень

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 11:28

Кількість звільнених працівників у Польщі продовжує зростати. Про це пише газета Dziennik Gazeta Prawna. Експерти говорять про корекцію на ринку праці, яка може закінчитися не швидко. За даними видання, лише у серпні про майбутні звільнення своїх праці...