"Все йде до Третьої світової війни": Боєць "Вовків Да Вінчі" припустив, чи досягне Україна капітуляції Росії

2024 рік стане важчим не тільки для України, а й для світу, все йде до Третьої світової війни. Таку думку в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA висловив артилерист батальйону "Вовків Да Вінчі" - "Бас", передають Патріоти України.

“2024 рік, 2025 рік особливо — це напевно буде якраз… всі визнають, що це так. Дай Боже, що я не правий. Як казав один сучасник, буде гірше і нам просто треба бути до цього готовими”, — вважає військовий.

Він розповів, що росіяни зараз увійшли в особисте життя кожного українця. Однак, щоб досягти капітуляції Росії, потрібно дуже багато часу та зусиль.

“Щоб ти не планував в своєму особистому житті, ти мусиш оглядатися на те, що тут може прилетіти, тут можуть вбити, тут я не можу собі це дозволити тому що через особливий стан держава не може мені цього дозволяти. Звісно, хочеться застати капітуляцію Росії. Але в мене чомусь є сумніви, що за мого життя це буде. Дуже багато зусиль для цього треба зробити”, — розповів “Бас”.

"Ми обидва хочемо справедливої угоди щодо завершення війни": Трамп зробив заяву після зустрічі із Зеленським

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:16

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським відповів, чи змінив він погляд на те, як має завершитись війна Росії проти України. Відео розмови оприлюднив Fox News, пере...

"Воював на боці України": У Москві судять 72-річного американця, який прожив кілька років у Харкові з місцевою жінкою

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:04

В Москві розпочався суд над 72-річним громадянином США, якого звинувачують в тому, що він нібито воював на боці України як найманець. Про це у п’ятницю, 27 вересня, повідомило російське пропагандистське агенство РИА Новости, передають Патріоти України....