"Все йде до цього": Журналіст пояснив, чому в 2024 році у Росії запровадять воєнний стан

Колишній представник України у Тристоронній контактній групі, журналіст Сергій Гармаш припустив, що Путін не допустить президентських виборів у РФ у 2024 році, ініціювавши в країні запровадження воєнного стану, передають Патріоти України.

"Я думаю, поки Путін живий, всі питання вирішуватиме він, оскільки сьогодні вся силова структура замкнута на ньому. Жодні "партії миру" (в Кремлі) та інші не в змозі щось змінити, допоки він живий і дієздатний.

На жаль, Путін не має варіантів. 2024 року у нього вибори, можливо, останні у його житті. Йому дуже хочеться прийти до цих виборів переможцем, щоб отримати добрий результат, який залишиться в історії. Якщо він не отримує цього результату на полі битви – приєднання територій – а він такого результату, я сподіваюся, не отримає – то у нього не залишиться іншого варіанта, щоб якомога довше затягувати конфлікт.

Для цього він може запровадити воєнний стан у 2024 році, загальну мобілізацію і так взагалі уникнути виборів. Їх просто не буде. Потрібно розуміти, що все йде до цього. Це буде зумовлено бажанням цієї людини залишатися при владі", - сказав Гармаш. Зазначимо, що 17 березня 2024 року в Росії пройдуть вибори президента. А 31 березня того ж року в Україні відбудуться теж вибори президента.

Джерело: Обозреватель

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...