"Все йде за планом": Путін заборонив російським ЗМІ говорити про тривалість війни в Україні

Російська влада заборонила співробітникам державних ЗМІ інформувати населення про те, скільки днів триває так звана спецоперація в Україні. Кремль хоче, щоб росіяни менше задавалися питанням про те, чому за три місяці війни війська РФ так і не зуміли досягти значного просування. Про це пише "Медуза", посилаючись на джерела в Кремлі, мерії Москви та державних медіа. Такі вимоги пропагандистам надійшли напередодні 3 червня – сотого дня повномасштабної війни, передають Патріоти України.

"Акцентування уваги на датах, пов'язаних з війною, може змусити росіян задуматися про цілі та успішність вторгнення", – пояснило джерело в адміністрації диктатора Володимира Путіна.

Росіяни, згідно з соціальними опитуваннями, і так вважають, що "спецоперація" вже затяглася. Проте Кремль хоче, щоб населення було впевнене, що "все йде за планом". "Під час розмов про круглу дату завжди виникають питання: а чого до цієї дати вдалося досягти? Так повелося ще з радянських часів, коли були п'ятирічки, плани на них і так далі. Виходить, що зараз пред'явити до цієї дати майже нічого. Можна сказати, що взяті якісь населені пункти, але людям їхня назва нічого не говорить", – міркує джерело.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...