Все йде за планом? Росіян у центрі Москви почали вчити збирати тривожні валізи напередодні контрнаступу ЗСУ (відео)

Москвичів почали вчити складати "тривожну валізку". Детальну інструкцію про те, що в ній має бути, крутять на великих екранах у центрі Москви. Також мешканців російської столиці навчають правилам поведінки на випадок хімічних та ядерних атак. Про це повідомляє Telegram-канал "Обережно, Москва", передають Патріоти України.

"У центрі Москви транслюють ролики про тривожну валізку. Перехожі помітили, що на екранах біля Парку Горького крутять докладну інструкцію про те, як зібрати тривожну валізку, змайструвати марлеву пов'язку і що робити у разі хімічних і ядерних атак. Ці відео розміщуються офіційно від МНС", – зазначено у повідомленні.

Також у пабліку розмістили відео з таким інформаційним роликом. Там йдеться про необхідність запакувати у тривожну валізку аптечку, ліхтарик, радіоприймач, запас батарейок, набір для шиття, одноразовий посуд, запас їжі на три дні, запальнички та сірники та засоби гігієни.

Як корелюють ці "інформаційні ролики" із щоденними заявами вищого військово-політичного керівництва РФ на чолі з президентом Володимиром Путіним про те, що "спецоперація йде за планом", не уточнюється.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...