"Все могут короли!": Екс "соціаліст" та екс-міністр Януковича Рудьковський, який перебуває під домашнім арештом, помічений у Монако

Колишнього міністра транспорту Миколу Рудьковського виявили в Монако. Про це написав член правління “Укрзалізниці” Сергій Лещенко у своєму телеграм-каналі, зазначають Патріоти України.

Лещенко уточнює, що фотографією Рудьковського в Монако поділився один з депутатів парламенту. Підкреслюється, що Рудьковський нещодавно був узятий під варту в Україні у справі про замовлення викрадення директора компанії “Нафтогазвидобування” Олега Семінського.

Екс-нардеп також нагадав, що після цього Рудьковського випустили під домашній арешт, а тепер він знаходиться в готелі Monte Carlo в Монако. Також Лещенко підкреслив, що прокуратура відпустила Рудьковського під домашній арешт виключно для того, щоб він зміг полетіти до Австрії на медичне обстеження.

Крім того, Лещенко заявив, що Рудьковський є партнером українського підприємця Ріната Ахметова.

“Виходить, що для партнерів Ахметова діють інші закони, ніж для всіх громадян України”, – зазначив член правління “Укрлазілзниці”.

Нагадаємо, колишній міністр і депутат від «Партії регіонів» Рудьковський сидів у в’язниці в Росії за те, що брав участь у демонстрації під російським посольством у Києві в 2014 році. Він стверджує, що у Росії його “захопили в заручники».

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...