"Все не так безхмарно, як здається": Полковник ЗСУ розповів про хитрощі окупантів у Херсоні

Росіяни хочуть створити видимість, що російських військ в Херсон або на правобережжі Херсонської області немає, але це може стати пасткою, передають Патріоти України.

Начальник штабу Української добровольчої армії, керівник руху Опору Південь УДА полковник у відставці Сергій Ільницький ("Сокіл") в інтерв'ю Главреду розповів, що у ЗСУ є розвідувальні підрозділи і партизанські рухи в Херсоні та області, які зможуть перевірити і дати більш коректну інформацію.

"А писати і говорити росіяни можуть що завгодно. Це просто інформаційне сміття, яке вкидається, в тому числі для дезінформації. У Херсоні однозначно досі є російські війська. Скажу більше, на Херсонщині зараз найбільш боєздатні частини російської армії, кадрові військові, десантники. Мобілізованих на Правобережжі не було і немає, їх зараз зганяють на інші напрямки. Тому все не так безхмарно, як здається і як пишуть російські пабліки", - зазначив Ільницький.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...