Все одно швидко помруть? "Мобіків" перекидають на лінію фронту без їжі та оснащення, - голова Луганської ОВА

ґфффффффффффотр9У Алчевську Луганської області до лав окупаційної армії забирають рятувальників, а мобілізованих росіян не забезпечують ані їжею, ані оснащенням. Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація у Telegram, передають Патріоти України.

«Мобілізованих одразу кидають до наближених до фронту ділянок без їжі, води та будь-якого оснащення. Інструмент для обладнання позицій ті або купують самі, або забирають у місцевих жителів, якщо в останніх хоч щось залишилося», — йдеться в публікації.

Крім того, загарбницька влада Луганщини фактично визнала фейковість проведених у 2014 та 2022 роках так званих референдумів. Днями депутати «народної ради ЛНР» ухвалили «закон» про систему виборчих комісій, комісій референдуму в «ЛНР». Цим актом, зокрема, передбачаються права та обов’язки членів виборчої комісії першого складу, яка формуватиметься з 12 членів строком на п’ять років, пояснили в ОВА.

«Тобто під час організації минулих голосувань цієї комісії не було. Хто займався контролем підрахунку? Навіть загарбники це визнали — законодавчо», — додали в повідомленні.

За даними Луганської ОВА, російські окупанти стягують мобілізованих, ув’язнених та кадрових військових на Сватівський та Кремінський напрямок на Луганщині.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...