"Все первоклассники встретят День знаний с красными галстуками": Окупанти встановили в ліцеї на Харківщині погруддя Леніна

У ліцеї №1 у тимчасово окупованому місті Вовчанськ Харківської області загарбники встановили погруддя Леніну. Про це повідомили у так званій "тимчасовій державній адміністрації Вовчанського району", передають Патріоти України.

"З ініціативи партії "Єдина Росія" та директора Дитячого центру дозвілля партії Прудіус Інни Валеріївни було встановлено погруддя Володимиру Іллічу Леніну", - йдеться у повідомленні.
Загарбники повідомили, що на сьогоднішній день у Вовчанську є 62 першокласники. "Всі першокласники зустрінуть День знань із червоними галстуками під гімн своєї батьківщини", - заявили в так званій "тимчасовій державній адміністрації Вовчанського району".

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...