​Все пішло не так: Шольц від​мовив Зеленському у ключових проханнях щодо зброї та НАТО, - BILD​

Зеленський просив у канцлера Німеччини дозвіл бити західною зброєю по Росії та гарантії швидкого вступу до НАТО, але підтримки не отримав, передають Патріоти України.

Хоча Німеччина оголосила про нову допомогу, це виявилося раніше обіцяним постачанням. Бундесвер більше не надаватиме Україні важкої техніки, зокрема танків Leopard 2.

Розраховували на ефект несподіванки: Таврійські десантники відбили масовану атаку на Курахівському напрямку, ворог кинув у бій 25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:25

25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків виїхали на штурм позицій 79-ої окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, що тримає оборону на Курахівському напрямку, передають Патріоти України. . Досягнути раптовості окупантам не вдалось — колони ...

Німеччина більше не передаватиме Україні важку військову техніку. Стратегічного контрнаступу ЗСУ не буде, - BILD

неділя, 13 жовтень 2024, 22:40

Німеччина не збирається більше передавати Україні велику військову техніку, крім уже заявленої. Таким чином, після відправки 18 танків Leopard 2 подальших поставок не буде, хоча у Бундесверу в наявності близько 300 таких танків. Те саме стосується й ін...