"Все про бабло і вигоду": Екс-розвідник розповів про зв'язок Меркель з КДБ та Путіним

Екс-розвідник розповів про зв'язок Меркель з КДБ та ПутінимЕкс-розвідник РФ і публіцист Сергій Жирнов не виключає, що колишній канцлер Ангела Меркель у молодості була "на гачку" у КДБ і надалі не просто так дотримувалася проросійської позиції, передають Патріоти України.

"Кажуть, у неї папашка був якийсь пастор. А ми ж розуміємо, що за часів Штазі, якщо тобі дозволяють займатися не зовсім комуністичною діяльністю, значить, на тебе є компромат або ти у них "на гачку". Можливо, і сама Меркель була у них "на гачку", - заявив він.

За словами Жирнова, навряд чи у них був якийсь страшний компромат на Меркель, та й у Німеччині в цілому нікого і вербувати не треба було: "У Німеччині все про бабло і вигоду. Співпраця з Росією їх влаштовувала, вона була вигідною для Німеччини".

Екс-розвідник упевнений, що зараз посадити Меркель за роботу на інтереси російського диктатора Путіна буде складно, оскільки будь-який її адвокат зведе все до того, що вона в першу чергу переслідувала інтереси Німеччини.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...