"Все рветься досить поруч": У ЗСУ розповіли, що зараз відбувається в районі Горлівки

Військовослужбовець ЗСУ Євген Ієвлєв заявив, що ситуація не змінилася на Горлівському напрямку. Наразі щільність ворожих обстрілів на фронті залишається високою, передають Патріоти України.

"Ми тримаємо смугу оборони на Горлівському напрямку, де ситуація протягом останніх 4-5 днів не змінилася. Ворог як гатив зі всього чого міг, так і гатить, тобто це і касетні боєприпаси, і САУ, і міномети, і танки. Я заступив на чергування 30 грудня, а 2 січня змінився, але і по цей день ситуація не змінилася. Щільність обстрілів дуже висока, також потрібно визнати, що точність у противника зросла. Якщо раніше снаряди летіли зовсім не зрозуміло куди, то зараз все рветься досить поруч", - розповів військовий в ефірі "Еспресо".

За словами Ієвлєва, смуга оборони, на якій стоїть його підрозділ, існує з 2014 року. Ці позиції добре зараз заміновані, а лінія оборони відносно сучасної науки вибудувана так, що окупанти зазнають колосальних втрат, якщо підуть у цьому напрямку.

"Ми обидва хочемо справедливої угоди щодо завершення війни": Трамп зробив заяву після зустрічі із Зеленським

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:16

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським відповів, чи змінив він погляд на те, як має завершитись війна Росії проти України. Відео розмови оприлюднив Fox News, пере...

"Воював на боці України": У Москві судять 72-річного американця, який прожив кілька років у Харкові з місцевою жінкою

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:04

В Москві розпочався суд над 72-річним громадянином США, якого звинувачують в тому, що він нібито воював на боці України як найманець. Про це у п’ятницю, 27 вересня, повідомило російське пропагандистське агенство РИА Новости, передають Патріоти України....