"Все, що є замороженим конфліктом - є повільною війною", - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що все, що є замороженим конфліктом, є війною – повільною війною, або повільною окупацією, або замороженим конфліктом між сторонами. Про це глава держави сказав в інтерв’ю The Guardian, передають Патріоти України.

"І настане мить, коли все це з тієї чи іншої причини розморозиться. Привід окупант знайде завжди. Для нього потрібна пауза, щоб посилити свої позиції на полі бою. Щоб зрозуміти, де у нього дефіцит. Ми це знаємо. У нас такий самий дефіцит, ми про це говоримо відкрито...У них (у РФ - ред.) більше техніки, ніж у нас, але й у них дефіцит – у них дефіцит досвідчених військових, артилерійських снарядів, ракет", - прокоментував президент.

Зеленський підкреслив, що "замороження" війни, пауза піде лише на користь Росії, проте ніяк не України. "Вони стануть сильнішими, а після цього, як було в Нормандських домовленостях, він (ворог - ред.) набере сили, і може вам поставити ультиматум – визнати всі території, не бути в Альянсі , забути про євроінтеграцію, і таких умов буде багато", - резюмував Володимир Зеленський.

"Щось від цього отримає": Умланд заявив, що Китай зацікавлений у війні в Україні

понеділок, 8 липень 2024, 14:25

Війна Росії проти України є вигідною для Китаю, він хоче отримати для себе певні переваги. Судячи з того, як Пекін підтримує Москву в її агресії проти нашої держави, він явно зацікавлений в її продовженні. Про це в коментарі OBOZ.Talk сказав кандидат ...

"Це логічно": Орбан розповів, що думає Путін про перемовини та припинення вогню в Україні

понеділок, 8 липень 2024, 13:30

Російський диктатор Володимир Путін не висловив зацікавленості у припиненні вогню в Україні та проведенні перемовин. Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв’ю Роджеру Кьоппелю - головному редактору тижневика Die Weltwoch, передають...