"Все складніше готувати до виступів на публіці": Стало відомо про нові проблеми Путіна зі здоров'ям

Здоров'я російського диктатора Володимира Путіна все частіше викликає стурбованість лікарів - на фоні постійного стресу воно погіршилося, передають Патріоти України.

Як пише Telegram-канал Generall SVR, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки (СЗР) РФ, у зв'язку з онкологією у Путіна почалися серйозні проблеми з травленням, і він останні кілька місяців перебуває на жорсткій дієті.

"Плюс напади кашлю, запаморочення, порушення сну, біль у животі, постійна нудота, і це не рахуючи проблем з проявом симптомів хвороби Паркінсона і шизоафективного розладу", - йдеться у повідомленні.

За даними каналу, Путін постійно приймає лікарські препарати, а підготувати президента до показу на публіці стає все складніше.

"До цього варто додати збільшені ризики в плані особистої безпеки. Весь комплекс проблем привів президента до ухвалення рішення після Нового року перейти в режим "самоізоляції" і проводити більшу частину часу в одній з резиденцій, обладнаних так званим "бункером". Чи буде це рішення реалізовано одразу після Нового року або через короткий період після, президент пообіцяв повідомити безпосередньо перед "самоізоляцією", - пише генерал СЗР.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...