Все сталося... через геїв: Кравчук виступив на росТБ із заявою щодо протестів у Нових Санжарах (відео)

Перший президент України Леонід Кравчук відзначився новою заявою на російському пропагандистському телебаченні. Так, він побачив зв’язок між протестами в Нових Санжарах і дозволом одностатевих шлюбів в деяких куточках світу. Безглузду теорію він озвучив під час прямого включення відеозв’язком в студії передачі «60 хвилин» телеканалу «Росія 1», передають Патріоти України.



«Я думаю, що це непорозуміння в принципі якесь. Я не очікував від українських громадян, що вони здатні на такі нелюдські, антигуманні дії. Я був просто ошелешений... Я думаю, що щось трапилося з людством. Одним цим не можна оцінювати все. Це буде така примітивна оцінка. Я беру в цілому: сьогоднішнє життя, протистояння, боротьба, ухвалюються закони, які не відповідають гуманізму, хтось ухвалює закони, які дозволяють одружуватися людям однієї статі», – сказав Кравчук.

Після цього пропагандисти почали жартувати над першим президентом України і питати у нього, чи приймуть таку Україну в Євросоюз. Він, в свою чергу, відповів, що приймуть, якщо вона вирішить інші проблеми.

Джерело: Обозреватель

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...