Все таємне стає явним: Розсекречені особистості путінських морпіхів, які брали участь в окупації Криму (фото)

Волонтери проаналізували сторінки в соціальних мережах та встановили особисті дані декількох морських піхотинців з однієї бригади.

Окупанти видали себе. Фото: соцмережі.

Волонтери міжнародної спільноти InformNapalm знайшли нові докази, що свідчать про участь в захопленні українського Криму військовослужбовців зі складу 197-ї бригади десантних кораблів ЧФ РФ, передають Патріоти України.
Так, волонтери, які проаналізували сторінки в соціальних мережах встановили особисті дані декількох морських піхотинців з цієї бригади. Один з них - Едуард Гаріфуллін (1995 р.н.) з Казані (Республіка Татарстан, РФ). Він служив на великому десантному кораблі «Микола Фільченков».

На заголовному фото він - в центрі. Саме з цієї фотографії волонтери змогли встановити особисті дані та інших окупантів. Один з них - Кирило Шустов (на фото зліва). Він - уродженець Таганрога (Ростовська область РФ) 1990 року народження.

Третій (на заголовному фото праворуч) - Кару Яман з Калмикії. На цій фотографії він також справа.

До речі, ідентифікувати Кару Яманова допомогли фотографії ще одного російського військовослужбовця - Владислава Деркача (1993 року народження). Він живе в Краснодарі, але на його сторінці в соцмережах вказано місце народження - Донецьк. Його батько вчився в школі в Макіївці, а зараз живе в Краснодарі. Інші родичі живуть в різних містах Росії. Також є родичі на окупованій території України.

А нагородні документи до медалей за окупацію Криму підписував командир 197-ї БрДК капітан 1-го рангу Олексій Володимирович Комаров, чиї дані внесені в базу «Миротворця».


Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...