Все таємне стає явним: Секретну шпигунську базу Росії засікли з космосу (фото)

Ніхто б нічого не запідозрив, аби із бази не втік... кит. Проаналізувавши супутникові знімки, фахівці дійшли висновку, що Росія перенесла зграю білух на базу Оленяча Губа в бухті Баренцевого моря.

Базу розсекретили завдяки киту-втікачу. Фото: ЕРА.

Супутники зняли нову секретну російську арктичну базу, де розміщується зграя спеціально навчених білух-шпигунів. Один кит приплив до берегів Норвегії, передають Патріоти України із посиланням на DailyMail.

За словами місцевих, які побачили білуху, вона відгукується на команди людей. На тілі була упряжка з написом обладнання Санкт-Петербурга. За інформацією видання, на ссавці було кріплення для камери. Проаналізувавши супутникові знімки, фахівці дійшли висновку, що Росія перенесла зграю білух на базу Оленяча Губа в бухті Баренцевого моря. Один кит втік до Норвегії.

Аналітики HI Sutton виявили біля пірсу дві нові ручки. Згідно з їхніми даними, російський флот все ще працює з морськими ссавцями в Арктиці. На пристані також був пришвартований російський шпигунський корабель Янтар.

У 2017 році пропагандистський телеканал Звезда оприлюднив програму експериментів із китами у військових цілях. Їхня мета полягала в тому, щоб використовувати морських ссавців у підводній війні, зокрема їх намагалися навчити вбивати ворогів.

У Росії вже встигли заявити, що кит втік із цивільного дослідного інституту в Санкт-Петербурзі.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...