Все таємне стає явним: У радника Путіна, який заперечував великі доходи, знайшли віллу на Карибах (фото)

У радника президента РФ Володимира Путіна Валентина Юмашева і його дружини Тетяни знайшли елітну віллу за 15 млн євро на острові Сен-Бартельмі в Карибському морі. Про це повідомляється в розслідуванні "Новой газеты", передають Патріоти України.

Журналісти підкреслили, що подружжя не раз публічно заявляло, нібито в них немає й ніколи не було великих грошей і зарубіжної нерухомості. Про те, що Юмашев – радник глави держави-агресора на громадських засадах, стало відомо тільки в 2018 році, хоча він виконував свої обов'язки вже 18 років.

Вілла на Сен-Бартельмі
Особняк радника Путіна на громадських засадах

У 2020-му, за даними французького комерційного реєстру, Юмашеві стали власниками компанії CDA, зареєстрованої на Сен-Бартельмі, в окрузі Анс-де-Кая. Ця фірма створена "для придбання об'єктів нерухомості".

Документи про покупку
Острів Сен-Бартелемі

Крім того, радник Путіна як представник компанії CDA оформив у нотаріуса документи на покупку будинку на острові площею 2,5 тис. квадратних метрів за 15 млн євро.

Новая газета
Новая газета

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...