"Все это Россия!": Жириновський "розрізав" Україну на частини (відео)

Скандальний російський політик Володимир Жириновський похвалився відео, на якому він розрізає торт у вигляді карти України, повідомляють Патріоти України.

Його йому подарували на день народження скандальні кремлівські пропагандисти Ольга Скабєєва і Євген Попов. Ролик з маразматичними міркуваннями депутата нелегітимної Держдуми про розділення України опублікований на Telegram-каналі Жириновського.

"Україна, ну що. Вся південно-східна частина — це Росія. Ось у нас є Київ, Чернігів, Суми, Донецьк, Запоріжжя — все це Росія. Ми Києву залишаємо те, з чим він до нас прийшов: Київ, Поділля і щось таке ще. Ідеальний варіант, звичайно, щоб вони не ображалися, ось це ми залишаємо Україні, одну третину. На Захід з рухом. А дві третини — все це південно-східна Росія. "Малоросія", "Новоросія". А тут нехай називатиметься Галичина. Ось це я залишаю їм. Я нікому нічого поганого не хочу. Одна третина їм, а дві третини нам", — говорить на кадрах Жириновський, кромсаючи торт на шматки.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...