"Все вы - политически никто. Я хочу, чтобы это каждый услышал": "Слуг народу" у Трускавці "хазяї" жорстко поставили на місце (відео)

Виступаючи з лекцією під час тренінгу в Трускавці, радник президента з політичних питань Микита Потураєв заявив присутнім депутатам партії "Слуга народу", що вони "ніхто". Модератор представив Потураєва майбутнім депутатам, як "представника ідеологічної групи", повідомляють Патріоти України.

Перш за все, Потураєв запропонував обраним народним депутатам розібратися, хто вони такі. "Зараз ви помилково думаєте, що ви всі політики. Це велика помилка. Відповідь: ні... Як це сталося? Як ви тут опинилися? Я вам поясню, як. Ви тут опинилися тому, що виборець шукав людей політичної партії "Слуга народу". І йому було все одно, яке прізвище буде вказана в цьому рядку. Ці вибори виграв Володимир Олександрович Зеленський. Вам про це вже говорили, і я хочу звернути на це ще раз вашу увагу: всі ви, і я в тому числі, людина, який займається політтехнологіями з 1996 року, а багато хто з вас, в цей час, ще в дитячий садок ходили... Усі ви - політично ніхто. Я хочу, щоб це кожен почув. Ви суб'єкти в житті, але політичними суб'єктами ви не є", - заявив Потураєв.

За словами джерела, багато депутатів образилися на таку заяву. "... почали уточнювати, а хто такий взагалі Потураєв, який говорить, що ми ніхто? Коли організатори заходу намагалися позиціонувати себе як лідери фракції, це викликало сміх. Коли ж ми почули заяву Потураєва, багато депутатів, особливо мажоритарники, відчули себе ображеними. А яка може бути реакція у дорослих людей? Там же не тільки студенти сидять, а й дорослі зрілі люди, які таких як Потураєв на роботу в пристойне місце не візьмуть. Коротше, лекторський епатаж викликав зворотний ефект", - розповіло джерело, присутності ствующий на лекції.

Джерело: Страна

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...