Все за планом? Мешканців Бєлгородщини попередили, що пожежники до них не приїдуть - боротися з вогнем мають самі

Поки що диктатор РФ Володимир Путін намагався зробити "санітарну зону" на території України, такою зоною стала Бєлгородська область. Жителям прикордонних районів почнуть видавати вогнегасники на випадок обстрілів, оскільки робота МНС там неможлива. Такою інформацією росіян "утішив" місцевий губернатор В'ячеслав Гладков, передають Патріоти України.

Мешканцям прикордоння пропонується самим гасити власні будинки, які потраплять під удари."У деякі населені пункти… вже фізично не може увійти важка рятувальна техніка, бо по ній теж одразу буде завдано удару. Тому роздаємо вогнегасники", - сказав Гладков. Фактично, російський губернатор розписався в тому, що РФ сьогодні не в змозі контролювати прикордонні міста та села та здійснювати там свої основні функції.

Історію з вогнегасниками прокоментував російський блогер Анатолій Несміян. Він констатував, що РФ виявилася неспроможною захистити власне населення. "Потрібно ще зобов'язати мешканців купити за свої кревні встановлення ППО на кожне село та самим відбиватися від прильотів", - зазначив російський експерт.

Прихильники московської церкви нервують: хто і як захищає рпц в Україні

вівторок, 2 липень 2024, 8:53

Мірою того, як кількість підписів за розгляд законопроекту про заборону московської церкви наближається до необхідної для прийняття рішення, прихильники рпц в Україні нервують. Нервуючи, здають себе з потрохами – хоч, певне, їм здається, що вони виявля...

Ярмарок цинізму: Орбан їде до Києва, домовлятись - The Guardian

вівторок, 2 липень 2024, 8:48

Перспектива залишитись без своєї "частки пирога", при розподілі "хлібних" портфелів новообраним Європарламентом, змушує Enfant terrible Європи до не імовірних здавалося б політичних кульбітів. Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан у вівторок відвідає К...