Все за планом? На Луганщині російські "мобіки" втекли з позицій... через гучну роботу української артилерії

На Луганщині мобілізовані росіяни злякалися роботи української артилерії. На одній із позицій новоспечені окупанти просто втекли через страх загинути, передають Патріоти України.

Про це розповів речник Східного угрупування ЗСУ Сергій Череватий, передає "24 канал". За його словами, путінські "мобіки" не мають навіть базової військової підготовки, тому реальні бойові втрати їх дуже сильно шокують.

Він зазначив, що українські воїни знають, як діяти у разі ворожого обстрілу. А ось у росіян є серйозні проблеми із психологічною стійкістю. Нещодавно на Луганщині група окупантів змушена була залишити свої позиції з величезними втратами.

Після цього "мобіків" почали кидати у підвали до Сватового, а їхні батьки та родичі почали приїжджати до командирів та намагатися якось вплинути на ситуацію.

"З'явився прообраз "Союзу солдатських матерів", і Путін навіть був змушений імітувати зустріч із ними, зрозуміло, постановочну. Але це вже такий імпульс, який пішов знизу і змусив їх діяти. Як правило, вони не люблять цього робити, а це найкращий показник того, яка якість цих мобілізованих", – зазначив Череватий.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...