Все за планом? Російські окупанти на передовій хотіли зняти відео з українським прапором і стали "200-ми"

Російські загарбники, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України, хотіли зняти якийсь провокативний ролик на передовій. Головним атрибутом у цьому дійстві став український прапор, передають Патріоти України.

Як наслідок їх "задвухсотили" свої ж. Про це OBOZREVATEL повідомили читачі. Інцидент стався із зрадниками з російського "батальйону Судоплатова", який у вересні 2022 року створили в Мелітополі.

Так, троє російських "тіктокерів" вийшли на передові позиції та почали фотографуватися з прапором України. Інші загарбники, злякавшись, що це Збройні сили України, відкрили по них "дружній вогонь".

Внаслідок цього, за однією інформацією, всіх трьох було ліквідовано. За іншою ж, одному окупанту нібито вдалося вижити і наразі він перебуває у лікарні. Командування путінської армії призначило розслідування цього інциденту.


"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...