Все за планом? У Білорусі шукають нерозірвані ракети, якими збивали російські "Шахеди"

Уночі 5 вересня російські "шахеди", який РФ запустила по території України, залетіли у повітряний простір Білорусі. Країна застосувала винищувач для збиття дрона, йдуть пошуки нерозірваних ракет у Гомельській області. Про це повідомляє "Беларускі Гаюн", передають Патріоти України.

За інформацією каналу, збройні сили Білорусі зараз шукають ракети, що не розірвалися і впали в прикордонних з Україною районах Гомельської області.

Швидше за все, йдеться про ракети, якими намагалися збивати російські шахеди, зазначив "Гаюн".

Раніше, посилаючись на моніторингові групи, "Гаюн" зазначив, що близько 01:08 на територію Білорусі зайшли два "шахеди": вони залетіли у Гомельську область Білорусі з Чернігівської області України та рухались в напрямку Гомеля.

Зазначається, що близько 01:30 з аеродрому "Барановичі" підняли черговий винищувач. Згодом стало відомо, що в Гостомельському районі збивають "шахеди".

"Два звуки вибуху чули в Гомельському районі о 01:34 і 01:36. За попередніми даними, люди чують і бачать антидронну роботу в білоруському небі", - йдеться у повідомленні.

О 02:20 з Барановичів було піднято другий винищувач білоруських повітряних сил. Він летів на південний схід.

О 02:28 на територію Білорусі залетів ще один "шахед". Він рухався у напрямку міста Хойники. За даними "Гаюна" о 02:46 по ньому над Гостомельською областю працював винищувач.

"Ще один винищувач пішов на зліт із Барановичів о 03:10. Також у Гомельську область заходить ще один "шахед" курсом на Брагін", - йдеться у повідомленні "Гаюна".

Чому РФ атакує історичні центри українських міст: Мусієнко назвав справжню мету ударів по Львову та Києву

четвер, 5 вересень 2024, 17:56

Цілями російських терористів останнім часом стають об'єкти енергетики, райони цивільної забудови та об'єкти оборонної індустрії. Так Росія здійснює психологічний тиск і демонструє силу. Військовий експерт Олександр Мусієнко сказав про це у коментарі "Ф...

Ще й мав медаль "за відвагу": У Росії екснайманець ПВК "Вагнер" до смерті забив свою вагітну дівчину через поламану колонку

четвер, 5 вересень 2024, 17:52

У місті Омськ (РФ) ексзек, який повернувся на волю, повоювавши проти України, до смерті забив свою вагітну дівчину за те, що вона зламала акустичну колонку. 36-річний Сергій Козлов у колонії підписав контракт із приватною військовою компанією "Вагнер",...