"Все залежить від цих йо*аних росіян. Нас 8 років *бали в ср*ку і продовжують *бати далі": Окупант із "ДНР" розповів, що не вірить російському командуванню (аудіо)

Збройні сили РФ на передовій прикриваються мобілізованими бойовиками з так званої "Донецької Народної Республіки". При цьому "ДНРівці" за участь у бойових діях не отримують обіцяних грошових виплат, тому що офіційно "їх там немає". Про це йдеться у перехопленій Головним управлінням розвідки Міноборони України телефонній розмові "ДНРівця" Данила Кіби зі своєю дівчиною Анастасією Гребішковою, передають Патріоти України.

Також він розповів, як йому служиться під російським командуванням. "С*ка, так за*бали, бл*дь, просто вже з розуму сходжу. … Все залежить від цих йо*аних росіян. Нас 8 років *бали в ср*ку і продовжують *бати далі. … Росія нами прикривається, бл*дь. Ми на передку стоїмо, а ці чепушили х*й знає де. … Ми вже тут знаходимось два місяці, а нас що два тижні мали б міняти", – скаржиться окупант своїй дівчині.

Також він не приховує, що не довіряє російським командирам і не бачить жодних перспектив для себе у цій війні. "Коротше, я тобі так скажу: нас тут на*обують по повній. За те, що ми тут стоїмо на передку, нам доплата має бути – 20 тисяч в місяць. А її немає. Бо нас тут "немає" по жодних документах. Статус учасника бойових дій ніхто не отримає", – бідкається бойовик з так званої "ДНР".

Ще він хвалиться тим, що везе додому крадені в українців андроїд-приставки до телевізора і плату до комп'ютера, про які в "ДНР" він навіть мріяти не міг. І бідкається, що телевізор не довіз. Також окупант обіцяє своїй дівчині привезти фен. Якщо повернеться.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...