Все заради батьківщини: Зеленський назвав причину зниження свого рейтингу і його "чудової команди"

В інтерв'ю журналу Newsweek президент України Володимир Зеленський заявив про готовність до зниження свого політичного рейтингу, зумовленого рішеннями "заради змін в країні і хорошого інвестиційного клімату", зазначають Патріоти України.

"З нашої чудової командою ми хочемо відкрити країну - відкрити для бізнесу. Зрештою, це егоїстична мета: ми хочемо, щоб Україна працювала для нас і для наших дітей. Ми хочемо жити тут, тому нам потрібен хороший інвестиційний клімат. Я не хочу відправляти гроші в інші країни, тому має бути вигідно жити і працювати в Україні. Це наша головна мета, і у нас попереду п'ять років ", - сказав він.

Зеленський зауважив, що не заперечує проти зниження рейтингів, якщо це зумовлено прийняттям жорстких, але правильних рішень.

"За перші 2,5 місяця парламент прийняв понад 80 законів, в основному спрямованих на поліпшення інвестиційного клімату і включають деякі дуже складні області, такі як земельна реформа, оподаткування і величезний план приватизації", - нагадав він.

Раніше колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що рейтинги президента України Володимира Зеленського падають набагато швидше ніж показують рейтингові агенства.

Народний депутат з фракції "Європейська Солідарність" Ростислав Павленко заявив, що нова влада стала заручником своєї ж передвиборчої кампанії, а нереальні обіцянки через півроку змінилися діаметрально протилежною реальністю, тому стрімке падіння рейтингу президента України Володимира Зеленського є логічним і закономірним.

Нагадаємо, що за осінь рейтинг Володимира Зеленського знизився на 20%. Адже на початку вересня про підтримку чинного президента заявляло 72% опитаних, в жовтні – 66%, на початку листопада – 64%, а в кінці листопада вже 52%.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...