Все життя ховатися не вийде: Організатора "референдуму" за "ЛНР" СБУ виманила з РФ і затримала

Служба безпеки України розшукала і затримала організатора антиконституційного «референдуму» про створення непідконтрольної владі України «Луганської народної республіки». Про це повідомляє прес-служба відомства, передають Патріоти України.

"За даними слідства, зловмисниця брала активну участь в підготовці і проведенні в Попасній "референдуму" - очолювала так звану "виборчу комісію". Вона підбирала кандидатури представників "дільничних комісій", координувала їх діяльність, організовувала доставку бюлетенів і контролювала хід голосування. Після "голосування" зловмисниця забезпечила підрахунок голосів і відправку заповнених "бюлетенів" в Луганськ», - йдеться в повідомленні.
Після звільнення Попасної силами АТО жінка тривалий час переховувалася від правосуддя на території РФ. Співробітникам СБУ шляхом спецоперації вдалося ініціювати її приїзд на територію України, де підозрювану і затримали. Подробиці операції відомство не повідомляє.
Крім того, СБУ заочно повідомила про підозру колишньому депутату міськради Золотого, який в травні 2014 очолив «виборчої комісії» з проведення псевдореферендума в місті. Він ховається на непідконтрольній території Луганщини. Тим часом правоохоронці встановили всіх ключових організаторів «референдуму» в Попасній і Золотому Луганської області.

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...