"Все життя працювали, залишилися ні з чим": У мережі з'явилися кадри зруйнованої РФ бази в Затоці

Вранці у вівторок, 26 липня, російські окупаційні війська вдарили по Затоці, що в Одеській області. Внаслідок цього в курортному селищі було знищено будинки мирних жителів та бази відпочинку передають Патріоти України.

В мережі з’явилось ідео, яке демонструє одну зі зруйнованих баз відпочинку. Його опублікувало "Радіо Свобода". На кадрах жінка на ім’я Валентина, яка була директоркою і власницею цієї бази, показала масштабні руйнування.

"Все життя працювали, будували, залишилися ні з чим. Дякуємо Путіну за "звільнення". "Звільнив" мене від усього. І не лише мене, а й моїх дітей та онуків", – сказала вона. Жінка додала, що усе їхнє майно згоріло."Будиночок, склад, будиночок, будинок охорони", – перерахувала вона.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...