Все зрозуміло: Обвинувачених у теракті біля Палацу спорту в Харкові засуджено до довічного ув'язнення і ... відпущено під особисте зобов'язання...

Терористів Путіна готують до обміну. Родичі загиблих не можуть повірити у те, що відбулося у суді

Фрунзенський районний суд Харкова 28 грудня засудив до довічного ув'язнення з конфіскацією майна Володимира Дворникова, Віктора Тетюцького і Сергія Башликова — обвинувачених у справі про теракт біля Палацу спорту, повідомляють Патріоти України з посиланням на Громадське.

Водночас обвинуваченим замінили запобіжний захід з утримання під вартою на особисте зобов'язання. Вирок може бути оскаржений в апеляційному суді протягом 30 днів з дня його ухвалення.

Перед початком суду була інформація, що будівля замінована, пише АТН.

Потім двері відчинили, і всіх пропускали через металодетектор, проте почалася тиснява, і тому багато ЗМІ не потрапили в зал.

Також перед засіданням біля суду активісти влаштували пікет проти обміну обвинувачених.

Активісти перед початком суду розгорнули банер, де було написано: "Обмін терористів - ганьба Зеленського".

Поліцейські закрили двері в зал судового засідання, де колегія суддів зачитувала вирок.

Вирок оголосили без преси і обвинувачених. Вони в СІЗО і слухали його в режимі відеоконференції.

Нагадаємо, 22 лютого 2015 року біля Палацу спорту в Харкові під час проведення урочистої ходи з нагоди річниці перемоги Революції гідності стався вибух. У результаті теракту загинули четверо і поранено дев’ятеро людей.

Внаслідок вибуху на місці загинули харківський активіст Євромайдану Ігор Толмачов, підполковник міліції Вадим Рибальченко. Наступного дня помер 15-річний Данило Дідік, що внаслідок вибуху зазнав тяжкої черепно-мозкової травми і впав у кому.

24 лютого помер ще один поранений внаслідок вибуху — 18-річний студент Харківської Академії міського господарства Микола Мельничук.

26 лютого 2015 року співробітники СБУ за підозрою у вчиненні теракту затримали трьох жителів Харківщини – Володимира Дворникова, Віктора Тетюцького і Сергія Башликова. Усім трьом оголосили підозру за ч. 3 ст. 258 (терористичний акт) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю). 22 квітня 2015 року обвинувальний акт доправили до Фрунзенського районного суду Харкова. Обвинувачені своєї провини не визнали.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...