"Всех не пересажаете!": У Москві тисячі людей вийшли на вулиці (відео)

У Москві 29 вересня відбулася узгоджена акція протесту "Відпускай" на підтримку фігурантів "московського справи" - людей, яких затримали під час масових мітингів в РФ.

За даними місцевих видань, мітинг незареєстрованої Лібертаріанської партії Росії (ЛПР) влада дала добро за участю 20 тисяч осіб.

За даними місцевої преси, акція закінчилася у встановлений час. Люди почали розходитися, скандуючи політичні гасла.

Узгоджений мітинг проходив на проспекті Академіка Сахарова в Москві. До початку акції прийшли дев'ять тисяч осіб. Провідні мітингу - головний редактор "Медіазони" Сергій Смирнов і ведуча "Ехо Москви" Тетяна Фельгенгауер. Вони виступили про недопущення на вибори в Мосміськдуму Юлія Галяміна.

На акцію вийшли студенти, які скандували "Замість вузу йдемо в суд!". За даними журналістів, на проспекті Сахарова зібралися близько 3,4 тисяч осіб.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...