Всеперемагаюча корупція великого спорту: Попри допінгові скандали, Росії довірять чемпіонат світу-2023 з хокею

Глава Міжнародної федерації хокею Рене Фазель повідомив, що молодіжний чемпіонат світу з хокею в 2023 році відбудеться в російських Новосибірську й Омську, незважаючи на санкції стосовно РФ з боку Всесвітньої антидопінгової агенції (WADA), зазначають Патріоти України.

«Ми отримали інформацію від WADA, що молодіжний чемпіонат світу відбудеться в Новосибірську й Омську, нічого не зміниться», - цитує Фазеля «Чемпіонат».

9 грудня виконавчий комітет WADA прийняв рішення заборонити російським спортсменам брати участь у великих міжнародних спортивних змаганнях протягом чотирьох років, а також позбавити Російську антидопінгову аґенцію статусу відповідності міжнародному кодексу. РУСАДА не погодилася з рішенням. Росія оскаржить дискваліфікацію в Спортивному арбітражному суді (CAS).

Пакет санкцій включає зокрема заборону для Росії не лише на проведення, а й навіть табу на подачі заявок на проведення змагань рівнів чемпіонатів світу і Олімпійських ігор протягом найближчих чотирьох років. Але як видно, дослухатися до цієї рекомендації такі панове як Фазель не поспішають.

В Естонії російську пропагандистку звинуватили у державній зраді

четвер, 28 березень 2024, 9:42

В Естонії була відправлена під варту російська пропагандистка Світлана Бурцева, яка працювала на підконтрольну Кремлю медіагрупу, що потрапила під санкції ЄС. Про це йдеться у повідомленні Eesti Ekspress. Бурцева має громадянство Естонії та співвласниц...

У Франції призначили суд над "подружкою Путіна"

четвер, 28 березень 2024, 9:33

Колишнього кандидата від партії "Національне об'єднання" на президентських виборах у Франції Марін Ле Пен та її родичів звинувачують у розкраданні кількох мільйонів євро із фондів Євросоюзу. Про це у середу, 27 березня, нагадує Le Parisien. "Ле Пен пос...