"Всі бояться. І правильно!" Зеленський дав гучні обіцянки по посадках і назвав справи (відео)

За словами президента, якщо вироків не буде, то "будуть відкриті інші справи, і ніхто не буде зупинятися".

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що резонансні кримінальні провадження будуть доведені до кінця. Про це він заявив в новому інтерв'ю, підкресливши, що обіцяні посадки будуть, але до деяких справ необхідно підготуватися, передають Патріоти України.

Зеленський пообіцяв результати з убивств Гандзюк і Шеремета, а також справах Майдану. "Не дуже багато посадок? Поки що це не почалося? І згоден, і ні. Дивіться, "справа Свинарчуків" є? Є. Пашинський є? Є. Микитась є? Є. Дубневич є? Є. Навіть ви бачите, у Верховній Раді за Дубневича не всі голосували. всі бояться, що до них буде таке ж відношення. І правильно бояться – воно буде таким. А далі будуть вироки цим людям, про яких я говорив", – сказав Зеленський.

За його словами, якщо вироків не буде, то "будуть відкриті інші справи, і ніхто не буде зупинятися". "У чому проблеми швидких посадок? Багато справ, повірте нам, є, до яких ми зрозуміли, що повинні підготуватися. Інакше ці люди будуть виходити на свободу, тому що всі ці справи розваляться в судах. Тому все буде. І зі справою Каті Гандзюк, і з Павлом Шереметом, і всі ці справи в оборонній сфері, всі вони будуть", – вказав він.

Зеленський зазначив, що "справами Майдану" займеться заступник генерального прокурора України Віктор Чумак. "Розглядалася справа шість років, і ми як суспільство не бачимо справжніх результатів цієї складної справи. Я впевнений, що будуть", – додав він.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...