"Всі гроші готовий віддати, щоб втекти звідси": Окупант розповів дружині про бої на Запорізькому напрямку (відео)

Російський окупант, який воює на Запорізькому напрямку, розповів, що їх постійно обстрілюють, а "друга армія світу" воює старими іржавими автоматами. Про це йдеться у перехопленні розмови загарбника з його дружиною, передають Патріоти України.

Окупант нарікає на те, що на Запорізькому напрямку тривають постійні обстріли з обох сторін. Він хвалиться тим, що ЗСУ поки його підрозділ вирішили не вбивати, бо "з них ніякої користі" через відсутність озброєння. Росіянин заявляє, що він перебуває під обстрілами, як української армії, так і окупаційної.

Він каже дружині, що вояки "другої армії світу" готові віддати всі свої гроші, щоб вибратися з війни живими, проте їх не відпускають, а змушують воювати нібито іржавими автоматами.


А куди ж усі вони поділися?: Глава МВС РФ заявив про брак 152 тисяч співробітників (відео)

середа, 15 травень 2024, 13:32

На тлі тривалої війни проти України у кремлівського режиму почали закінчуватися силовики. Про це під час свого виступу у раді федерації заявив глава МВС країни Володимир Колокольцев, передають Патріоти України. За його словами, наразі відомству не вист...

"Росіяни почали займати позиції на вулицях Вовчанська": Начальник патрульної поліції міста розповів про ситуацію (відео)

середа, 15 травень 2024, 13:05

У спробах зайти в місто російські окупанти продовжують знищувати Вовчанськ – зберігається напружена ситуація, противник займає позиції на вулицях. Правоохоронці перебувають у Вовчанську та допомагають евакуйовувати населення. Про це повідомив начальник...