Всі інші можуть спокійно перетворюватись на добриво: Окупанти забирають з поля бою тільки офіцерський склад

Українські військові отримали чергове підтвердження того, що російські окупанти забирають з поля бою тільки ліквідованих з офіцерського складу. Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України (ДПСУ), передають Патріоти України.

За даними прикордонників, в ході вересневого контрнаступу на Донеччині в районі Святогірська на покинутій позиції загарбників з-поміж сміття та спаленої техніки прикордонники знайшли кашкет окупанта з підписом "ст. л-т Санжиев С.Б.".

Вони вказують, що власник цього аксесуара виявився непересічним загарбником, чию загибель визнали в РФ. Зокрема 15 вересня ЗМІ та соцмережі повідомили про прощання в Калмикії за участі міських і районних чиновників зі старшим лейтенантом Сананом Басанговичом Санжиєвим. Він був замполітом роти десантників.

"Загиблий в Україні 35-річний загарбник вивчився на філолога, попрацював в піцерії, а потім пішов дурити мізґи строковикам і контрактникам російської армії. Після закінчення військової кафедри філолог вдягнув офіцерські погони і став замполітом роти десантників", - йдеться в повідомленні ДПСУ.

Водночас, за даними ДПСУ, решта загиблих, вочевидь, нижчих рангом, так і залишилися в українській землі.


"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...