"Всі інституції мають виконувати свої функції": Данілов відреагував на заяву генсека ООН про загрозу ядерного знищення

Міжнародні інституції мають реально виконувати свої функції. Але з цим у них досить великі проблеми. Про це на стрімі, який транслювали на ютубі 24 каналу, розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, передають Патріоти України.

Так він відреагував на заяву генсека ООН Антоніу Гутерреша, що світ перебуває під загрозою ядерного знищення.

Усі міжнародні інституції мають виконувати свої функції

На думку Данілова, це своєрідний цинізм. Кілька днів тому, 28 липня, в Генасамблеї ООН ухвалюють рішення, що доступ до чистого та здорового навколишнього середовища є універсальним правом людини. Вони це називали історичною резолюцією. А тепер генсек ООН говорить про загрозу ядерного знищення.

Данілов наголошує, що міжнародні інституції мають реально виконувати свої функції. Якщо вони допустили теперішню геополітичну ситуацію у світі і не запобігли війні в Україні, то про що тут говорити. А паралельно там ухвалюють резолюції, що кожна людина має право жити на чистій планеті.

"Була заява генсека ООН, що світ стоїть на порозі ядерного знищення. Такий цинізм. 28 липня ООН приймає фундаментальне рішення – резолюцію про право кожної людини жити на чистій планеті. А через 5 днів роблять заяву, що світ стоїть на порозі ядерної катастрофи. Всі інституції мають виконувати свої функції. В цьому є проблема", – наголосив Данілов.

Джерело: 24 канал

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...