Всі колаборанти в окупованому місті йдуть в утиль, а влада передається росіянам напряму, - радник мера Маріуполя

Керівником "уряду" окупантів Донецької області призначено росіянина Віталія Хоценка. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, інформують Патріоти України.

"В окупаційній владі Донецької області ротація. Призначено нового керівника уряду окупантів росіянина Віталія Хоценко. Перший раз пряме призначення з Росії в умовно керівні органи влади іншої держави. Але картина не буде повною, якщо не додати, що ротація уряду окупантів відбулась одночасно з візитом першого заступника адміністрації президента Росії Сергія Кірієнко. Який відповідно доставив наказ і проконтролював його виконання", - йдеться в повідомленні.

Андрющенко зазначив, що потім був візит Пушиліна та Кірієнко в Маріуполь. "З важливого - ані супроводження, ані участі місцевих колаборантів або кураторів від Росії Сабліна і ко. Більш того, центр периметра безпеки з концентрацією поліцаєв та МГБ/ФСБ буде влаштовано… в Новоазовську. Де вже оселився корпус кадирівців, які контролюють Маріуполь та район. Про що це каже? По-перше, всі колаборанти йдуть в утиль, а влада передається росіянам напряму (привіт, Іващенко, ще не пізно здатись в полон в Україну. Хоча б збережеш життя). По-друге, сценарій контролю Маріуполя через маргіналізації та бандитизм входить в дію. Ну й головне. Ніяких референдумів. Ніяких гречок. Пряма інтеграція в Росію набирає обертів", - підсумував радник мера.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...